Instagram Photowalk

Dit keer geen workshop maar een walkshop voor mij…

Wat we gaan doen
Voor iedereen vanaf 10 jaar is de Instagram Photowalk een mooie activiteit. Na een korte instructie over mogelijkheden van Instagram gaan we op pad. Tijdens de wandeling komen naar aanleiding van wat je ziet en fotografeert, tips op maat. Bijvoorbeeld welke hashtags, compositie van de foto of het gebruik van de filters. Ook apps die je foto’s bij elkaar plaatsen zoals Layout of Photogrid kunnen dan besproken worden. Na deze wandeling ken je zowel je toestel als Instagram beter en heb je bovendien mooie stukjes van Terschelling zélf vastgelegd en gedeeld.
Wat je nodig hebt voor deze excursie is een opgeladen smartphone met Instagram app en een aangemaakt account. Verder is een mobiel abonnement handig, maar heb je alleen WiFi, meld je dan gerust ook aan. Deze excursie is zowel voor beginners als gevorderden interessant.
Wie ben ik?
SoftwareCoach Jolanda woont en werkt op Terschelling en fotografeert en wandelt graag. Verzamelen op locatie vanaf half tien, start is om 10u. Ik zorg voor water en pondkoek.
Hoe koop ik een kaartje?
Kaarten te koop via het VVV. Liever eerst bellen? Doe dat gerust: 0562-769003
gewoon leerzaam: Instagram Photowalk op Terschelling